NM-Zeppelin Exclusief Design Asmedaillon Zeppelin Chirurgisch Staal
199,00
NM-Bal Exclusief Design Asmedaillon Bal Chirurgisch Staal
199,00
NM-BalS Exclusief Design Asmedaillon Bal Klein Chirurgisch Staal
169,00
NM-Rol Exclusief Design Asmedaillon Rol Chirurgisch Staal
185,00
NM-Amphora Exclusief Design Asmedaillon Amphora Chirurgisch Staal
210,00
NM-Bol Exclusief Design Asmedaillon Bol Chirurgisch Staal
159,00
NM-Hol Exclusief Design Asmedaillon Hol Chirurgisch Staal
159,00
NM-Drup Exclusief Design Asmedaillon Drup Chirurgisch Staal
159,00
NM-Dop Exclusief Design Asmedaillon Dop Chirurgisch Staal
199,00
NM-Donut Exclusief Design Asmedaillon Donut Chirurgisch Staal
199,00
NM-RondParel Exclusief Design Asmedaillon met Parel Chirurgisch Staal
249,00
NM-RondOnyx Exclusief Design Asmedaillon met Onyx Chirurgisch Staal
239,00
NM-RondJade Exclusief Design Asmedaillon met Jade Chirurgisch Staal
239,00
NM-RondKoraal Exclusief Design Asmedaillon met Bloedkoraal Chirurgisch Staal
239,00
NM-RondSterrobijn Exclusief Design Asmedaillon met Sterrobijn Chirurgisch Staal
289,00
NM-RondStersaffier Exclusief Design Asmedaillon met Stersaffier Chirurgisch Staal
289,00
powered by myShop.com

Waarom Grafdecoratie.nl u assieraden en asbedels levert

Het dragen van gedenksieraden heeft voor velen een positieve uitwerking op het rouw- en verliesproces. Assieraden kunnen gedragen worden aan een ketting, armband of sleutelhanger. Wij kopen ze direct in bij de bron en ambiëren niet de woekerwinsten die in de uitvaartindustrie usance zijn. Wij hanteren louter faire, eerlijke prijzen. Onze ashangers worden door onze edelsmeden, ateliers en juwelengroothandels uitgeleverd in een luxe bewaardoosje (waarde € 10). Bijpassende (extra sterke) colliers zijn incidenteel in de prijs inbegrepen, maar meestal apart verkrijgbaar bij voordeelwebwinkel Urnwebshop.nl.

Wij hebben een fraaie collectie asbedels, colliers en armbanden. Originele assieraden van de befaamde Atlantis Memoria, Aurora, Silent Memories en Tjalling Wolthuis Ateliers. Exclusieve Nobel Memoria ashangers, ook van anti-allergisch edelstaal. En fingerprint ashangers of gedenksieraden met een vingerafdruk.Veel gouden en zilveren ashangers en herinneringssieraden uit onze collectie worden geleverd met echtheidskenmerk en luxe bewaarverpakking. Wij leveren ook voordelig geprijsde edelstalen assieraden en budget RVS as-hangers en as-sleutelhangers. Handig vulsetjes zijn optioneel bestelbaar.

Alle assieraden zijn voorzien van een kleine holle ruimte, waarin een symbolische hoeveelheid as of haar kan worden bewaard. Meestal is het bovenste deel afschroefbaar waardoor de hanger gevuld kan worden. U kunt in uw asmedaillon voor vriendenprijs naam of datum laten graveren.

Assieraden worden altijd verzekerd en meestal ook aangetekend aan u verzonden. U krijgt van ons per e-mail een bestelbevestiging en een betaal- en verzendbevestiging. De ateliers waarmee wij werken leveren echt zo snel mogelijk, zilver doorgaans binnen enkele werkdagen. Gouden sieraden vergen meer tijd: zo'n 4 tot 6 weken. Die worden speciaal voor u gemaakt. Ze worden verzekerd, per koerier verstuurd. Voor kostprijs (of zelfs gratis bij bestellingen boven € 150). En onder alle garanties en condities die u mag verwachten. Zo heeft u uw bestelling 14 dagen op zicht. En een niet-goed-geld-terug garantie.
Zonder verder gezeur.