Grafdecoratie.nl Voordeelwebwinkels levert U voordelig en snel de allermooiste dierenurnen, hondenurnen, kattenurnen voor de crematie-as van uw dierbare huisdier

Meer info over dieren urnen en huisdier urnen van Grafdecoratie.nl

Onze actuele collectie dierenurnen en huisdierurnen is met de grootste zorg voor u samengesteld. Elke dierenurn is met veel liefde en vakmanschap gemaakt. En moet een waardig gedenkkunstwerkje of herinneringsmonumentje vormen voor uw overleden huisdier.

De collectie is via onze Voordeelwebwinkels Dierenurnwinkel.nl en Urnwebshop.nl op de markt verschenen als modern èn betaalbaar alternatief voor de ouderwetse asbestemming bij huisdieren; het houten kistje in de grond.

Omdat u als achterblijvend baasje graag ziet dat de hondenurn, kattenurn of het asbeeld van uw keuze in vorm en kleur naadloos aansluit bij uw interieur thuis; bij de persoonlijkheid van uw ontvallen huisgenoot. Voor een warm en speciaal gedenkplekje thuis: op een persoonlijk huisaltaartje bijvoorbeeld. Naast de foto van uw hond, kat, konijn of paard, een vaas met bloemen, zijn favoriete speeltje of een brandend kaarsje.

Daarnaast is het niet meer van deze tijd om u na betaling van de dierenurn van uw keuze weken te laten wachten, zoals bij sommige collega’s gebruikelijk is. Wij leveren normaliter binnen enkele dagen, soms binnen een dag! Goed verzekerd, per koerier. Tegen kostprijs of zelfs gratis (bij bestellingen vanaf € 150). En onder alle condities die u als dierenliefhebber mag verwachten bij zo’n emotioneel product.

De Voordeelwebwinkels van Grafdecoratie.nl leveren als essentiële winkels uiteraard ook uit in onzekere tijden van pandemie, oorlog en crisis.
Het kan door de huidige omstandigheden alleen langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee!

Wij kopen uw dieren urn, bio dieren urn of as-verstrooikoker direct in bij de bron (betrouwbare importeurs en groothandels, Nederlandse kunstenaars, kleinschalige ateliers) en hanteren louter faire, eerlijke prijzen. Wij leveren echt zo voordelig mogelijk! Zonder afbreuk te doen aan onze service of garanties.

Grafdecoratie.nl Voordeelwebwinkels levert louter echte, gewaarmerkte originele producten.
Van de oorspronkelijke makers.
Nooit of te nimmer goedkope namaak.

Meer informatie over onze dieren urnen (hoe u bijvoorbeeld de juiste inhoudsmaat kiest) vindt u op de pagina Over Onze Dierenurnen

 

Waarom uw dierenurn kopen bij Grafdecoratie.nl?

Meer dan vijftien jaar ervaring
Uw bestelling altijd 2 weken op zicht
Ruim 80.000 tevreden klanten
Onder Niet-Goed-Geld-Terug Garantie
Altijd goed bereikbaar (24/7)
Zelf afhalen. Of bezorging per koerier
Meelevend, kundig personeel
Voordelige, snelle, verzekerde levering
Hoogste klantwaardering: 9.6
Milieubewust, duurzaam, groen bedrijf
Veilig betalen, ook achteraf
Louter originele kunstenaarsproducten