Over onze Urnen, Mini Urnen, Bio Urnen, Asbeelden en Ashangers

 

PostNL''AfterPayPaypal, MasterCard en Visalogo_bancontact_mister_cash_1_.jpg

 

Uw bestelling bij Grafdecoratie.nl wordt vanaf € 150 gratis verzonden per verzekerde koerier
 

Onze collectie urnen, sierurnen, mini urnen, bio urnen, strooikokers en asbeelden zijn via onze Voordeelwebwinkels sinds 2007 op de markt verschenen als modern èn betaalbaar alternatief voor de ouderwetse asbestemming; het robuuste, prijzige stenen assortiment dat bij menige steenhouwerij, uitvaartwinkel of crematorium staat uitgestald.

Voor nabestaanden die (terecht) eisen dat de urn, miniurn, micro urn of het assculptuur van hun keuze in vorm en kleur naadloos aansluit bij het interieur thuis; bij de persoonlijkheid van de overledene. En niet alleen genummerd in een onpersoonlijke urnenmuur of betonnen columbarium hoeft te staan. Maar net zo goed op een warm en speciaal gedenkplekje thuis: op een persoonlijk huisaltaar bijvoorbeeld, of in een Gedenkkastje. Naast de foto van uw dierbare, een vaas met bloemen of een brandend kaarsje...

Daarnaast is het niet meer van deze tijd om u na betaling van de urn of urnbeeld van uw keuze maanden te laten wachten, zoals bij sommige collega’s in de uitvaartbranche gebruikelijk is...

Wij leveren onder normale omstandigheden doorgaans binnen enkele dagen, soms binnen een dag!

En leveren als essentiële winkel em groothandel uiteraard ook uit in onzekere tijden van pandemie, oorlog en crisis.
Het kan door de huidige omstandigheden alleen iets langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee!

Wij verzenden goed verzekerd, per koerier. Uiteraard met Track & Trace-nummer.
Tegen kostprijs. Of gratis (bij bestellingen vanaf € 150).

En onder alle condities die u als consument mag verwachten bij zo’n emotioneel product.
En zo voordelig mogelijk! Zonder afbreuk te doen aan onze service.
Alle Grafdecoratie.nl Voordeelwebwinkels vallen onder de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond.

Wij leveren louter echte, gewaarmerkte originele producten.
Van de oorspronkelijke makers.
Nooit of te nimmer goedkope namaak.

En voor iedere beurs: van budget, zeer voordelig tot bijzonder en exclusief.

 

Hoe Berekent U nu de Juiste Urn of Asbeeld Inhoud?

De hoeveelheid as die van een mens van 75 kilo overblijft bedraagt gemiddeld 3 liter.
Een crematorium levert u de as in een metalen of kartonnen (strooi)koker of plastic asbus.
De afmetingen: meestal 23 cm. hoog, met een doorsnede van 17 cm.

U kunt in onze Webwinkels voordelig een urn uitzoeken waar deze asbus of koker inpast.
U kunt de as echter beter zelf (laten) overgieten in de urn van uw keuze.
Of eerst in een aszak (gratis verkrijgbaar bij ons of het crematorium).

Als u weet wat het laatste lichaamsgewicht was van uw dierbare, kunt u uitrekenen welke maat urn u nodig heeft. Het lichaamsgewicht is gelijk aan Y.
Als van iemand die 75 kilo weegt 3 liter as overblijft, zal van iemand die Y kilo weegt dus Y : 75 x 3 liter = X liter as overblijven.
Van een persoon van 95 kilo blijft dus 95 : 75 x 3 = 3.8 liter as over.

U kunt dan het beste kiezen voor een urn met een inhoud van 4 liter

Hieronder vindt u een handig grafiekje:

Lichaamsgewicht voor Crematie Minimale as-inhoud van de Urn
Tot 1 kilo 0.15 liter, 150 gram
Van 1 t/m 12 kg 0.5 liter (500 gr.)
Van 13 t/m 25 kg 1 liter (1.000 gr.)
Van 26 t/m 36 kg 1,5 liter (1.500 gr.)
Van 37 t/m 50 kg 2 liter (2.000 gr.)
Van 51 t/m 75 kg 3 liter (3.000 gr.)
Van 76 t/m 95 kg 4 liter (4.000 gr.)
Van 96 t/m 125 kg 5 liter (5.000 gr.)
Boven 126 kg 6 liter (6.000 gr.)

Onze Urnen en Assieraad Vulservice

Wij vinden het geen enkel probleem om uw urnen, assculptuur of assieraad voor u te vullen.
Dus als u het niet zelf wenst te doen, of het uitvaartcentrum of crematorium vraagt een te hoge prijs of doet moeilijk, toon dan een dikke glimlach (kwaad worden heeft weinig nut of zin) en neem de aszak of asbus mee naar huis.
U kunt na telefonische afspraak (via 06-38080006) in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het Noord-Brabantse Steenbergen terecht. Graag zelfs!
Voor een vriendenprijs (€ 20) of helemaal niets (hangt een beetje af van het type urn en de hoeveelheid werk).
Terwijl u in het gezellige centrum een kopje koffie drinkt of winkels bezoekt, vullen wij met gepaste zorg en respect uw urn of assieraad en lijmen deze vakkundig dicht.
U mag daar uiteraard ook bij aanwezig zijn, indien gewenst...

Onze Urnen Graveerservice

Bijna al onze grote urnen en asbeelden kunnen vakkundig door een specialist gegraveerd worden, indien gewenst. Met foliebelettering of laser.
Meerprijs: vanaf € 65.
Maximaal vier regels. Houdt u wel rekening met een levertijd van zo’n 7 werkdagen.
Kleine urnen, mini urnen en mini hart urnen kunnen vanaf € 35 gegraveerd (gepersonificeerd) worden.
Foliegravure Voor-, Boven- of Achterkant Grote Urn

Hypermoderne lasergravering kan bijvoorbeeld op onze messing, granieten of RVS urnen, in werkelijk elk gewenst lettertype. Zelfs een eigen opzet of ontwerp in bijvoorbeeld Word is te reproduceren. Zet de gewenste tekst, het font, de kleur en grootte onder 'Opmerking' op uw bestelformulier. Prijs: circa € 120 tot maximaal € 165 (tot max. 5 regels tekst).
Een foto, tekening of gravure, eventueel gecombineerd met tekst, laat zich haarscherp in zwart-wit en grijstinten vereeuwigen. U moet dan wel een portret, afbeelding, tekening of foto op hoge resolutie aanleveren (liefst 300 DPI of meer). Deze wordt op een honderdste millimeter nauwkeurig in het materiaal gelaserd. Met een duurzaam en fraai uitziend resultaat.

Laser Fotogravure Zwartwit op Marmer Cubos Urn
 

Wilt u een foto of afbeelding in full colour of zwartwit op uw urn terugzien, dan wordt een duuzaam transferbeeld op folie gemaakt, die vervolgens op de urn wordt gehecht. Het resultaat is UV-bestendig. En kan rond, ovaal, vierkant of rechthoekig zijn. Kostprijs: € 60. Houdt u wel rekening met een levertijd van circa 7 werkdagen.

Transferbeeld Foto Dierbare op Keramische VOL Urn
 

Wilt u niet zolang wachten, of wilt u het zelf laten doen, dan kunt u een graveerservice in uw omgeving bezoeken (waar men ook naam- en huisbordjes maakt). Hier vindt u talloze innovatieve oplossingen, bijvoorbeeld van gestanst en plakbaar rubber, messing of brons, die vaak klaar zijn terwijl u wacht. Voor een vriendelijke prijs (€ 30 of zelfs minder).


 

Voor een mini urn of assieraad zou u ook de plaatselijke juwelier kunnen vragen om met de cartograaf een gravure voor u te zetten, zoals onderstaand voorbeeld:

Tekst op Voor- of Achterkant Gouden Hanger

Wij kunnen u ook helpen aan een zogenaamd urnplaatje van 10 bij 5 cm. Kosten: € 35. Klaar binnen 5 dagen.
U kunt dit zelfklevende plaatje eenvoudig op de vlakke kant van een urn of asbeeld plakken.Thaise Serenity Boeddha op Hardhouten Asbox (2.4 of 3 liter)


Van elke lasergravure die door ons in productie wordt genomen krijgt u van tevoren uiteraard een voorbeeld ter goedkeuring.

Foliegravure op Kleine Urn, Miniurn of Mini Harturn

Gecertificeerd met het QShops Keurmerk

Al onze Voordeelwebwinkels zijn sinds 2012 officieel gecertificeerd met het erkende Qshops Keurmerk voor veilig online winkelen. Om u ervan te verzekeren dat wij betrouwbaar en eerlijk zijn. Qshops Keurmerk is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert en certificeert. U als consument krijgt hierdoor meer zekerheid dat u veilig aankopen bij ons kunt doen. Als aangesloten bedrijf committeren wij ons inhoudelijk aan hun voorwaarden en handelen volgens de strenge gedragscode van Qshops.
 

qshops

 

Regelmatig Uitgeroepen tot Beste Bedrijf van het Jaar

Onze Voordeelwebwinkels zijn 30 maart 2018 door bedrijvendatabase Alle Bedrijven In (1.3 miljoen ondernemingen) en inmiddels ruim 80.000 tevreden klanten officieel uitgeroepen tot Beste Bedrijf van Het Jaar. Net als in voorgaande jaren trouwens. Het eindoordeel luidt wederom: Excellent, met waarderingscijfer 9.6. Dank voor alle lovende woorden. Wij zien dit als de bekroning op ruim tien jaar harde en gepassioneerde arbeid. Wilt u alle beoordelingen nog eens nalezen, of wilt u zelf een recensie schrijven, klik dan op een van de logo's of onze winnaarscertificaten hieronder.
 

 winnaar 2013 logo.png ''

001.jpg001.jpg   Winnaars certificaat voor alle webwinkels van Urnwebshop.nl!

   
 

Beoordeeld als Klasse Shop via Beslist.nl

Onze Voordeelwebwinkels Urnwebshop.nl, Dierenwinkel.nl en Graflantaarn.nl worden al vele jaren achtereen door onze klanten bij Beslist.nl (de grootste vergelijkingssite van Nederland en België) uitgeroepen tot Klasse Shop en Top Winkel, met de hoogst haalbare score voor bestelgemak, levering en aftersales. Het eindoordeel op alle vlakken: Uitstekend! De reviews zijn ook hier unaniem lovend. Hartelijk dank daarvoor. Wilt u de beoordelingen nalezen of wilt u zelf een recensie schrijven, klik op de banner hieronder.

Keurmerk KLASSE SHOP bij beslist.nl

Tevens Aanbevolen door Shopmania

Onze Voordeelwebwinkels worden sinds 2007 elk jaar wederom aanbevolen door de strenge internationale vergelijkingssite Shopmania.
Ook hier zijn we een beetje trots op...

ShopMania

Genomineerd voor de Funeral Awards

Grafdecoratie.nl en Urnwebshop.nl zijn niet voor niets reeds in 2010 genomineerd voor de Funeral Awards. Op de criteria: Functionele producten. Sereniteit, origineel en vernieuwend accent. Aantrekkelijk, modern en klantvriendelijk. Milieubewust. Prijs/kwaliteitsbewust in de markt. Toekomstgerichte visie. Serviceverlening is een pluspunt. En wettelijk aan alle eisen voldoend en toegestaan.
Inmiddels zijn we alweer 7 jaar en vele, bijna ontelbare innovaties verder...

 

Gecertificeerd als Duurzaam en Groen Bedrijf

Logo GroeneZaken

Urnwebshop B.V. en haar Voordeelwebwinkels ondernemen zo duurzaam mogelijk. Wij zijn officieel een Groen Gecertificeerd Bedrijf. Zie voor een uitvoerig verslag: groenezaken.com/urnwebshopnl.
Zo scheiden wij afval, maken zo weinig mogelijk gebruik van de auto en werken het liefst met de groenste verspreider van Nederland (PostNL). Wij combineren bestellingen om het aantal transportbewegingen te minimaliseren. Daarnaast hergebruiken wij voor het verpakken en versturen van bestellingen milieubewust oude kranten, folders en dozen (in plaats van plastic of nieuw materiaal). Wij vragen u vriendelijk hetzelfde te doen. Of ons verpakkingsmateriaal na ontvangst bij het oud papier te voegen.

Verantwoord en duurzaam ondernemen vertaalt zich in diverse aspecten: het product, de makers, de verpakking, het transport en de medewerkers. Onze producten zijn gemaakt vanuit natuurlijke basis en opgebouwd uit zuivere, niet giftige grondstoffen. Ook binnen onze bedrijfsprocessen speelt milieubewustzijn een rol. Zo draaien wij op de milieu-neutrale, groene servers van Hostnet en Myshop.

Door onze langdurige relaties hebben wij sterke vertrouwensbanden opgebouwd met leveranciers. Wij kiezen die mede aan de hand van onze bedrijfsnormen: hoogwaardige kunstenaarsproducten, liefst kleinschalig geproduceerd op een verantwoorde wijze. Zo groen mogelijk. Zo voert onze voornaamste partner regelmatig overleg met buitenlandse producenten en bezoekt productielocaties, bijvoorbeeld in India. Zo zijn zij in staat dit te certificeren en te bewaken. Zij bieden zodoende zekerheid vanaf de grondstof tot de aan de overdracht van het product aan onze klanten.

Ons beider manier van werken is gebaseerd op principes van rechtvaardige handel. Zo zijn er vooraf afspraken omtrent goede arbeidsomstandigheden en kinderarbeidvrije productie gemaakt en contractueel vastgelegd. Mede hierdoor kunnen onze leveranciers zich verder ontwikkelen en een betere levensstandaard voor hun medewerkers garanderen.

Verantwoord ondernemen heeft grotere impact als wij er allemaal onderdeel van zijn. Samen met Pay It Forward World zijn daarom diverse buitenlandse projecten gestart. Met als doel relaties te stimuleren, te bewegen en bij te laten dragen aan een betere wereld. Wij richten ons samen met PIF World op sociaal verantwoorde projecten op het gebied van educatie, gezondheid, noodhulp en ondernemerschap. Op een online podium komen personen, bedrijven en non-profits samen om elkaar te inspireren, plannen te ondersteunen en een positieve verandering te creeeen voor mens, dier en planeet.

Deze website wordt groen gehost - gecontroleerd door thegreenwebfoundation.org

 

Onze Unieke Urnen, Mini Urnen, Asbeelden en Assieraden Collecties


De selecte presentatie van ons assortiment hieronder (veelal exclusief voor ons gemaakt door Nederlandse kunstenaars, glasblazers of uit kleinschalige Nederlandse en buitenlandse ateliers) is allang niet meer volledig en komt niet overeen met de volgorde in onze Voordeelwebwinkel. Het behoeft echter geen betoog dat onze producten in het echt véél mooier zijn dan op de foto... 
 

* LET OP: Kleuren zouden echter iets kunnen afwijken, door de instelling van uw monitor!

 

 Keramische Art Urn Urn 'Afscheid' (3.0 liter) 

Geert Kunen - Funeral Products B.V.

 

Enorm trots zijn wij op onze perfect afgewerkte Keramische Art Urnen en Dierenurnen Collectie. 'Door uw urn of asbeeld uit klei te boetseren vindt de as een waardige rustplaats in de materie waaruit de mens is ontstaan; klei, grond, stof,' aldus de maker. 'Dit symboliseert onze vergankelijkheid en verbondenheid met deze aarde.' Elk urnbeeld wordt apart met de hand uit klei gemodelleerd door deze bekende Limburgse keramist. Na het droog- en bakproces wordt een grondlaag en vloeibaar brons opgebracht. Waarna de urn weer wordt verhit tot het brons smelt. Zo ontstaat een zeer duurzame laag, die binnenshuis onbeperkt zijn unieke kleur behoudt. Deze urnen zijn tot min 10 graden Celsius ook geschikt voor buitenshuis gebruik. 's Winters afdekken met een zogenaamde urnenhoes (van bijvoorbeeld het Urnencentrum Nederland) wordt echter aangeraden, daar het koper in de bronslaag anders ietwat verweert; een platina-achtige glans krijgt. De urnen zijn aan de onderkant voorzien van een rubber of plastic sluiting, die ter afdichting het beste verlijmd kan worden met superlijm. Uw Art Urn wordt gewaarmerkt en is voorzien van een echtheidscertificaat/vulwijzer. Tegen een meerprijs van euro 40 kan het assculptuur van uw keuze aan de voor- of achterzijde door de kunstenaar zelf met de hand gegraveerd worden (ingekleurd met goudbrons). Houdt u dan wel rekening met een levertijd van ongeveer 7 werkdagen.

 

   
 

Onze andere, uiterst populaire Keramische Urnen zijn gemaakt uit speciaal geselecteerde ingrediënten, die worden gemixt om een keramische massa te creëren. Daarna worden zij bedekt met verschillende kleuren emaille. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle urnenlijn. Van elke grote keramische urn is een kleinere, zogenaamde Keepsake-versie verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van as onder nabestaanden. Of voor de as van een kind of baby. Zowel de grote als kleine keramische urn wordt door ons exclusief geleverd in een fraaie fluwelen bewaarverpakking (waarde euro 14). Diverse keramische urnen uit onze collectie zijn ook geschikt voor buitengebruik. Terwijl de fraai vormgegeven Keramische Bella Urn sierurnen voor binnengebruik (met glossy èn matte kleuraccenten, compleet met luxe verpakking en lijm) een vriendelijke budgetprijs kennen.
 

Keramische vaas urnen Keramische vaas urnen
 

De tien geglazuurde Vaas Urnen zijn speciaal voor Grafdecoratie.nl ontwikkeld door een Friese keramist met meer dan 45 jaar ambachtelijke ervaring in de handen. Zijn voorliefde voor originele, speciale vormen en kleuren spreekt uit iedere urn. Zo versluit elke urn asymmetrisch. En kan eventueel in elke gewenste glazuurkleur geleverd worden, geheel aangepast aan uw wensen. Deze Vaasurnen zijn vervaardigd uit hoogwaardige klei. Door ze te bakken op 1250 graden Celsius worden de urnen zo hard als glas, waardoor ze water- en vorstbestendig zijn. In de armen kunt u eventueel bloemen en water kwijt. De urnen zijn aan achter- en/of voorzijde handmatig graveerbaar.
 

Infinity Art Urn Angelic Dove (3.4 liter) 

Onze Asbeelden worden ondermeer door een Engelse kunstenaar vervaardigd uit speciaal geselecteerde ingrediënten, die worden gemixt om een zware aluminium massa te creëren. Twee delen worden gegoten en naadloos aan elkander gelast. Daarna worden zij bedekt met een duurzame bronscoating. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle lijn. Deze unieke asbeelden zijn geschikt voor gebruik binnenshuis of in de beslotenheid van een urnenmuur. Ze zijn tevens geschikt voor buitengebruik. Deze aluminium urnen zijn voorzien van een speciale beschermlaag, zodat water en vocht eraf lopen. Hierdoor zullen ze lang mooi blijven, ook buiten...
 Grote Unica Traanurn Hoogglans Wit (3.3 liter)

Net als onze moderne keramische Unica Cameleon Urnen, die handmatig zijn vervaardigd door een gespecialiseerde Nederlandse keramist. De keramiek is niet behandeld met een glazuurlaag (zoals gebruikelijk), maar met een speciale hoogglans of metallic laklaag, die in het zonlicht lijkt te verkleuren. Vandaar de naam Chameleon. Deze urnen zijn qua materiaalgebruik, vormgeving, kleurgebruik èn prijs uniek in hun soort. En geschikt voor binnen en buiten. Van elke grote urn is een kleinere en Keepsake-versie verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van asresten onder nabestaanden. Of voor de as van een kind of baby.
 

Veel van onze kunst urnen, gedenk asbeelden en asbeeldjes worden gemaakt door Nederlandse kunstenaars, met vele jaren ervaring en veel liefde voor het vak. Hierbij gebruiken ze vaak bijzondere traditionele technieken, die hun kracht ontlenen aan de elementen van de natuur. Door hun ervaring weten ze van ieder object een bijzondere urn en eigenzinnig kunstwerk te maken dat zich onderscheidt van traditionele urnen. Urnen voor in huis, urnen voor buitengebruik...

Art Urn Verlichte Boeddha (4 liter)

Onze Boeddha Urnen zijn o.a. door een Limburgse keramist gemaakt uit hoogwaardige klei en vloeibaar brons. En zijn geschikt om zowel binnen als buiten te plaatsen. Ze worden ook wel 'Happy Boeddha's' of 'Dikbuik Boeddha's' genoemd. Ze staan symbool voor eeuwig geluk en hij zorgt voor voorspoed, welvaart, rijkdom, goed nieuws, vrolijkheid en vrede. Onze Boeddha Art Urn draagt een halve perzik met zich mee. Dit staat voor verbondenheid en onsterfelijkheid. Ook deze Art Urn wordt door de kunstenaar gewaarmerkt en is voorzien van een echtheidscertificaat/vulwijzer. Er zijn bij Grafdecoratie.nl ook (duurdere) bronzen Buddha Urnen en een zeer fraaie en unieke collectie goedkopere Buddha Urnen uit kunsthars/gemalen steen verkrijgbaar. De een nog mooier en bijzonderder dan de ander...
 

Teardrop Urnen Voordeelset Antraciet - Matzilver (4.15 liter totaal)
 

Onze Teardrop Urnen zijn gemaakt uit messing en symboliseren tranen, die onlosmakelijk verbonden zijn aan een afscheid. De handmatig vervaardigde urnen kenmerken zich door fraaie vormgeving en vakkundige afwerking. Deze urnen zijn er in drie maten (volwassen, klein en mini) en niet direct als urnen herkenbaar. Daardoor zijn ze ideaal voor een gedenkplek thuis. Onze allernieuwste serie Teardrop Urnen is verkrijgbaar in 7 kleurstellingen en vier uitvoeringen (allen met bijpassende mini urnen in speciale verpakking)
 

Messing Simplicity Urnen Voordeelset Witmarmer (5.7 l.)

De messing urnen uit onze Simplicity Collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ze kenmerken zich door een strakke, eigentijdse vormgeving en een oogstrelend design. Van elke grote Simplicity vaasurn is een kleinere pot- èn twee miniversies verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling en vormgeving, voor verdeling van as onder nabestaanden.
 

Kleine Messing Urn Nirvana Azure (0.65 liter) 
 

De Messing Urnen Collectie van Grafdecoratie.nl bestaat uit vele tientallen urnen die zijn gemaakt van hoogwaardige metalen als brons, koper en messing. Veel tijd en aandacht is besteed aan vormgeving en decoratie. De urnen zijn handmatig gemaakt en zeer vakkundig afgewerkt Ze hebben dan ook een unieke uitstraling. Van bijna elke grote messing urn is ook een kleinere (mini)versie (Keepsake) verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van as onder nabestaanden. Of voor de as van een kind of baby. Een aantal messing urnen wordt door ons uitgeleverd met een fraaie velours bewaarzak (waarde: euro 15). Grafdecoratie.nl levert ook messing urnen van topkwaliteit voor een budgetprijs!
 

Mini LoveUrns Ster Urn Glimmend Zilver (0.045 liter) Messing Dierenurn Roze Teddybeer (1.15 liter)  
Middelgrote Mother of Pearl Hart Urn Parelwit (1.5 liter)
 

Een van de meest geliefde mini-urnen zijn onze Hart Urnen, Ster Urnen en Schelp Urnen uit hoogwaardig messing. Ook deze zijn bedoeld om de as te verdelen, zodat de naaste familieleden ieder zijn of haar eigen aandenken krijgen. Sommige lenen zich door de vormgeving ook voor het bewaren van de as van een kind of baby. Of van een geliefd huisdier, hond of kat (zie onze dierenurnen). De meesten worden uitgeleverd in een fraai velours bewaardoosje (waarde euro 10).
 

Veel tijd en aandacht is tevens besteed aan de vormgeving en afwerking van onze Kaarshouder Urnen. Ze zijn o.a. gemaakt uit Cloisonné, Marmer, Messing en Glas en RVS. Door de kandelaarvorm van deze urnen (met een asinhoud van 0,2 tot 0,9 liter) kunt u er een waxinelichtje of kaars in branden.
Door de uitstraling zijn ze deze urnen uitermate geschikt om thuis op een gedenkplek neer te zetten. Zo zal het licht en de warmte die het kaarsje uitstraalt u altijd blijven herinneren aan uw dierbare.

Eikenhouten Urnenset Zwart, Zilver Patine (3.6 liter totaal)
 

Onze Houten Urnen zijn gemaakt uit het beste hout dat vandaag de dag beschikbaar is. Een duurzame loofhoutsoort, die zeer dicht is en tegen een stootje kan. De fijne nerf en vlamtekeningen met wisselende kleurschakeringen zijn kenmerkend van dit hout en zorgen voor een warme uitstraling. De verschillende windbarsten, haarkloven en oneffenheden geven iedere urn een apart karakter. De vormgeving is simpel doch klassiek, de details zijn opmerkelijk. Wij hebben tevens een gloednieuwe serie Houten Urnen uit Europees licht en donker hout, waarvan ook Keepsake-versies verkrijgbaar zijn.
 


 

Onze ultramoderne veelkleurige Glasfiber Urnen zijn uniek qua materiaal, vormgeving, kleurgebruik èn prijs. Ze ogen als een kunstwerk. En zijn dat eigenlijk ook. Dankzij de eigenschappen van het gebruikte materiaal zijn ze zéér duurzaam en bestand tegen wind, weer, zon en temperaturen tot wel min 30 graden Celsius. Ze kunnen dus zowel buiten- als binnen worden neergezet. En vormen zo een betaalbaar alternatief voor bijvoorbeeld natuurstenen urnen. Al onze glasfiber urnen worden door ons geleverd in een fraaie fluwelen bewaarverpakking (waarde euro 15).

Grote Kristalglazen Bol-Urn Elan Flowerfield (4 liter) 
 

Grafdecoratie.nl heeft inmiddels de grootste en meest succesvolle collectie glazen urnen van Europa. Onze collecties Glazen UrnenKleine Glazen Urnen en Mini Urnen zijn uniek van vorm, handgeblazen en gemaakt van hoge kwaliteit Bohemian Crystal. Er zijn verschillende procedés gebruikt bij ieder type urn. Zo is elke urn een kunstwerk op zich geworden. Van elke grote urn is een kleinere of miniversie verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van as onder nabestaanden. Of voor de as van een kind of baby. Tevens hebben wij een zeer exclusieve serie Glazen Art Urnen en Glazen Druppel Urnen, van gerenommeerde Nederlandse groothandels en glasblazers. Elke urn is iets anders, dus uniek; zoals elk mens uniek is (of is geweest). Kleur, doortekening èn materiaal hebben absolute eeuwigheidswaarde. Waarbij uw persoonlijke wensen uitgangspunt zijn.
 

Etienne Butterfly Cloisonne Urn (4 liter) 

Onze uiterst exclusieve collectie Cloisonne urnen (alleen nog te koop bij Grafdecoratie.nl, met zeer hoge korting!) wordt zorgvuldig met de hand vervaardigd, waarbij complexe patronen met koperdraad op een koperen urn worden aangebracht. Vele uren vakmanschap later zijn de met koperdraad gevormde patronen gereed om voorzichtig gevuld te worden met emaille dat op de juiste temperatuur is gebracht; daarna wordt de urn met hand afgewerkt met speciale polijststenen. Van bijna elke grote urn is een kleinere miniversie verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van as onder nabestaanden. Of voor de as van een kind of baby. Alle Cloisonné urnen worden door ons standaard geleverd met mahoniehouten voet en in een fraaie velours bewaardoos (waarde: euro 15).
 
 

Van de meeste messing, glazen en keramische urnen zijn ook Mini-versies (zogenaamde Keepsakes) leverbaar. Deze zijn bedoeld om de as te verdelen, zodat de naaste familieleden ieder zijn of haar eigen aandenken krijgen. Sommige mini-urnen lenen zich door de vormgeving ook voor het bewaren van de as van een kind of baby.

RVS Lotus Urn Large (3.5 liter)  

De exclusieve, ultramoderne RVS Urnen en Asbeelden in onze collectie zijn van Nederlands fabricaat en verkrijgbaar in verschillende maten en soorten: van Lotus tot Drop urn, van Piramide tot Ellips, van Driehoek, Golf tot Wave, van Voetbal tot Ster en Hart urn. Ze zijn zowel buiten als binnen toepasbaar, zo goed als onderhoudsvrij en kenmerken zich door een utrastrakke, eigentijdse vormgeving en een hoge graad van afwerking en design. Ook zijn van verschillende uitvoering Keepsakes verkrijgbaar, voor verdeling van as onder nabestaanden.

 

 RVS Two Hearts Together Urn (2 x 3.5 liter, duourn) 
 

Onze High Class RVS Urnen en Asbeelden naar Nederlands ontwerp kenmerken zich door de combinatie van gepolijste en matte delen en bijzondere vormen: van een gebroken hart (Two Hearts Together) tot een Stairway to Heaven. Ze zijn zowel binnen- als buitenshuis toepasbaar en zo goed als onderhoudsvrij. De urnen kenmerken zich door een strakke, koele uitstraling met een bijzonder warm gevoel. Eigentijdse vormgeving met een hoge graad van afwerking en design. Ook zijn van verschillende uitvoering Keepsakes verkrijgbaar, voor verdeling van as onder nabestaanden. Deze urnen hebben standaard allemaal een bronzen schroefdop met (eventuele) lijmafdichting. En kunnen tegen geringe meerprijs ook geheel gepolijst geleverd worden.
 


 

Het graniet en marmer of steen dat voor onze Natuurstenen Urnen en Natuurstenen Miniurnen wordt gebruikt, komt uit hoogwaardige Aziatische of Italiaanse steengroeven. Eerst worden daar grote blokken steen uitgehakt. Waarna deze met behulp van speciale mallen intensief bewerkt worden, waarbij uiteindelijk de vorm van de urn naar voren komt. Na dit proces wordt elke urn met de hand verder afgewerkt en gepolijst. Doordat marmer een natuurproduct is zal dan ook geen enkele urn hetzelfde zijn. De foto geeft u dan ook slechts een indicatie hoe het product eruit ziet. Elke marmeren of granieten urn is uniek. Al onze natuurstenen urnen en zijn zowel geschikt voor binnen- als buitenshuis gebruik. En zijn tijdelijk extra voordelig geprijsd.
 

 Dierenurn Pearl Odyssey Large (1.25 liter) 

Veel tijd en aandacht is ook besteed aan de vormgeving en decoratie van onze Dierenurnen collectie, die tevens in onze Dierenurnwinkel te vinden is. Ze zijn handmatig gemaakt en vakkundig afgewerkt. En verkrijgbaar in urn-, pot-, hart- of kandelaarvorm (waar u een waxinelichtje of kaars in kunt branden). Door de uitstraling zijn ze deze urnen uitermate geschikt om thuis wat as van uw geliefde huisdier in te bewaren; om het gemis iets te verzachten.Keramische Paarden Urn Eeuwige Slaap (4 liter)
 

Onze grootste Paarden- of Ponyurn: een keramische Geert Kunen urn van 4 liter! Om de asresten van uw geliefde paard of pony op stijlvolle en eerbiedige wijze te bewaren. Uniek in Nederland en België.

 

 

Grote Bio Eco Urn of As-strooikoker Klaproos (3.8 liter)

Onze collecties Biologisch Afbreekbare Eco Urnen en Biologisch Afbreekbare Strooikokers zijn opgebouwd uit organische materialen en zijn zeer vernieuwend op het gebied van crematie gedenktekens. Dit type urn of as-verstrooikoker vergaat na verloop van tijd en wordt zo weer opgenomen in de aarde. Deze milieuvriendelijke eco-urnen zijn onder meer vervaardigd van een plantaardige polymeer (maïs) of ander plantaardig materiaal en zijn uitermate geschikt voor het begraven van de as in de aarde. Of het afzinken in een rivier, meer of de zee. Tevens kan deze urn bijgezet worden in een afgesloten urnenmuur of meegenomen worden om thuis (tijdelijk) een plekje te geven.
   

 

De exclusieve Atlantis Memorials en Pet Memorials As- en Herinneringssieraden in onze collectie zijn allen van super kwaliteit en voorzien van een kleine holle ruimte, waarin een symbolische hoeveelheid as of haar kan worden bewaard. Deze sieraden worden met uiterste zorg vervaardigd uit het beste 925 zilver. En zijn tegen meerprijs ook verkrijgbaar in puur wit- of geelgoud (14 karaats). Wij hebben deze collectie onlangs uitgebreid met zilveren en gouden fingerprint assieraden en gedenksieraden met vingerafdrukBij ieder sieraad uit deze collectie kan optioneel een handig vulsetje worden geleverd a euro 12 (zie foto's hieronder). Bijpassende kwaliteitscolliers (extra sterk!) zijn bij ons ook verkrijgbaar. U kunt in uw ashanger voor vriendenprijs naam of datum laten graveren. Assieraden worden standaard geleverd in luxe bewaarverpakking met echtheidskenmerk of certificaat.Wij hebben inmiddels ook fraaie collecties asbedels, ashangers, gedenksieraden, haarlokhangers en exclusieve assieraden en colliers van de Nederlandse top-ateliers als LoveUrns, Aurora, Tjalling Wolthuis, Silent Memories en Nobel Memoria. Maar ook een voordelig geprijsde edelstalen assieraden met slangencollier en RVS ashangers, as-sleutelhangers en as-armbanden. Topkwaliteit voor budgetprijs.

Al onze assieraden worden altijd aangetekend en verzekerd aan u verzonden.

 
 

Nogmaals: Grafdecoratie.nl levert louter echte, gewaarmerkte originele producten.
Van de oorspronkelijke makers.
Nooit of te nimmer goedkope namaak.

Uiteraard wordt op al onze urnen, assieraden en urn-accessoires officiële fabrieks- of importeursgarantie verstrekt.

Wij wijzen u hierbij graag op onze Voordeelwebwinkels Urnwebshop.nl of Dierenurnwinkel.nl waar onze SierurnenAsbeeldenAssieraden en Dierenurnen online voordelig geprijsd te koop zijn.

Bestellen gaat eenvoudig. Betalen kan vertrouwd via uw eigen bank (via internetbankieren, in een vertrouwde omgeving). Via de snelle, beveiligde en afgeschermde betaalsystemen iDEAL of PayPal.
Klanten uit België kunnen kiezen voor Klanten uit België kunnen kiezen voor Bancontact of Riverty - het nieuwe Afterpay
Nederlandse en Vlaamse klanten kunnen tot een bestelbedrag van € 2.500 zelfs achteraf betalen: met een digitale acceptgiro van Riverty, die binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling moet worden voldaan.
 

U krijgt van ons per e-mail een bestelbevestiging èn een betaal- en verzendbevestiging. 

Wij leveren razendsnel (doorgaans binnen 2 tot 5 dagen).
Verzekerd, per koerier. Voor kostprijs (of zelfs gratis bij bestellingen boven € 150).
En onder alle garanties en condities die u mag verwachten.
Zo heeft u uw bestelling altijd 14 dagen op zicht.
Voldoet een artikel niet, dan krijgt U direct uw geld retour.

Wij vallen onder de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond.
Zie hiervoor ook onze Leveringsvoorwaarden.

Mocht u verdere vragen hebben, meer informatie wensen, belt of mailt u dan gerust met onze klantenservice.


Wij stellen persoonlijk contact met u op prijs. Wij helpen u graag verder. En vertellen u vol vuur over onze fraaie producten.
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag 09.00 uur tot zaterdag 17.00 uur.
Stuurt u in het weekend aub een e-mail. 

Tot uw dienst of tot spoedig ziens in onze Gedenkwinkel!

© Urnwebshop B.V., 2009 - 2024