Over onze Dieren Urnen en Dieren Assieraden

PostNL''AfterPayPaypal, MasterCard en Visalogo_bancontact_mister_cash_1_.jpg

 

 

Uw Urnwebshop bestelling wordt vanaf € 150 gratis per verzekerde koerier

En altijd gratis retourneren!
 

 

Onze Urnwebshop.nl Dierenurnen Collectie is op de markt verschenen als modern èn betaalbaar alternatief voor het robuuste, prijzige stenen assortiment dat bij menig dierencrematorium staat uitgestald. Voor baasjes die (terecht) eisen dat de huisdierenurn van hun keuze in vorm en kleur naadloos aansluit bij het interieur thuis; bij de persoonlijkheid van het overleden huisdier. En niet alleen in een urnenmuur of columbarium hoeft te staan. Maar ook net zo goed op een speciale gedenkplek thuis. Naast de foto van uw huisdier, een vaas met bloemen of een brandend kaarsje.
Daarnaast is het niet meer van deze tijd om u na betaling van de urn van uw keuze maanden te laten wachten, zoals bij sommige crematoria gebruikelijk is.
Wij leveren onder normale omstandigheden doorgaans binnen enkele dagen, soms binnen een dag!

En leveren als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van pandemie, oorlog en crisis.
Het kan door de huidige omstandigheden alleen langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee!

Goed verzekerd, per koerier. Uiteraard volgbaar via een Track & Trace-nummer.
Tegen kostprijs. Of zelfs gratis - bij bestellingen vanaf € 150.
En onder alle condities die u als consument mag verwachten bij zo’n emotioneel product.
En zo voordelig mogelijk! Zonder afbreuk te doen aan de service of garanties.
Al onze Voordeelwebwinkels vallen onder de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond.

Grafdecoratie.nl en Urnwebshop.nl leveren louter echte, gewaarmerkte originele producten.
Van de oorspronkelijke makers.
Nooit of te nimmer goedkope namaak.

En voor iedere beurs: van budget, zeer voordelig tot bijzonder en exclusief.

Hoe Berekent u de juiste Urn-inhoud van uw Dieren Urn?

De hoeveelheid as die van een mens van 75 kilo overblijft bedraagt gemiddeld 3 liter.
Een crematorium levert de as in een metalen koker of plastic asbus.
De afmetingen: meestal 23 cm. hoog, met een doorsnede van 17 cm.
U kunt in onze WebWinkels voordelig een urn uitzoeken waar de asbus of koker inpast.
U kunt de as echter beter (laten) overgieten in de urn van uw keuze.
Of eerst in een aszak (verkrijgbaar bij het crematorium).
Bij huisdieren moet u ook van het laatste lichaamsgewicht uitgaan om de asopbrengst te kunnen inschatten.
Als een mens van 75 kilo zo'n 3 liter as oplevert, zal van een hond van Y kilo dus Y : 75 x 3 liter = X liter overblijven. Bij een hond, konijn of kat van 7 kilo dus 7 : 75 x 3 = 0.28 liter.
U kunt dan het beste kiezen voor een urn met een asinhoud van 0.3 tot 0.5 liter
(zie het handige grafiekje hieronder).

Lichaamsgewicht voor de crematie van uw huisdier Minimale as-inhoud van uw dierenurn
Tot 1 kilo 0.15 liter, 150 gram
Vanaf 1 t/m 6 kg 0.3 liter (300 gr.)
Van 7 t/m 12 kg 0.5 liter (500 gr.)
Van 13 t/m 25 kg 1 liter (1.000 gr.)
Van 26 t/m 36 kg 1.5 liter (1.500 gr.)
Van 37 t/m 50 kg 2 liter (2.000 gr.)
Van 51 t/m 75 kg 3 liter (3.000 gr.)

Onze Dieren Urnen en Assieraad Vulservice

Wij vinden het geen enkel probleem om uw dieren urn, urn honden, katten urn, assculptuur of assieraad voor u te vullen.
Dus als u het niet zelf wenst te doen, of het dierencrematorium vraagt een te hoge prijs of doet moeilijk, toon dan een dikke glimlach (kwaad worden heeft weinig nut of zin) en neem de aszak of asbus mee naar huis.
U kunt na telefonische afspraak (via 06-38080006) in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het Noord-Brabantse Steenbergen terecht. Graag zelfs!
Voor een vriendenprijs (€ 20) of helemaal niets (hangt een beetje af van het type urn en de hoeveelheid werk).
Terwijl u in het gezellige centrum een kopje koffie drinkt of winkels bezoekt, vullen wij met gepaste zorg en respect uw urn of assieraad en lijmen deze vakkundig dicht.
U mag daar uiteraard ook bij aanwezig zijn, indien gewenst...Onze Dieren Urnen Graveerservice

Bijna al onze grote urnen en asbeelden kunnen vakkundig door een specialist gegraveerd worden, indien gewenst. Met foliebelettering of laser.
Meerprijs: vanaf € 65.
Maximaal vier regels. Houdt u wel rekening met een levertijd van zo’n 7 werkdagen.
Kleine urnen, mini urnen en mini hart urnen kunnen vanaf € 35 gegraveerd (gepersonificeerd) worden.

Lasergravure op voor- of achterkant Keramische Dierenurn

 

Hypermoderne lasergravering kan bijvoorbeeld op onze messing, granieten of RVS dierenurnen, in werkelijk elk gewenst lettertype. Zelfs een eigen opzet of ontwerp in bijvoorbeeld Word is te reproduceren. Zet de gewenste tekst, het font, de kleur en grootte onder 'Opmerking' op uw bestelformulier. Prijs: circa € 120 tot maximaal € 165 (tot max. 5 regels tekst).
Een foto, tekening of gravure, eventueel gecombineerd met tekst, laat zich haarscherp in zwart-wit en grijstinten vereeuwigen. U moet dan wel een portret, afbeelding, tekening of foto op hoge resolutie aanleveren (liefst 300 DPI of meer). Deze wordt op een honderdste millimeter nauwkeurig in het materiaal gelaserd. Met een duurzaam en fraai uitziend resultaat.

Folie Fotoprint in Zwartwit of Kleur op Marmer Cubos Dierenurn

Wilt u een foto of afbeelding in full colour of zwartwit op uw dierenurn terugzien, dan wordt een duuzaam transferbeeld op folie gemaakt, die vervolgens op de urn wordt gehecht. Het resultaat is UV-bestendig. En kan rond, ovaal, vierkant of rechthoekig zijn. Kostprijs: € 60. Houdt u wel rekening met een levertijd van circa 7 werkdagen.

Transferbeeld Huisdier op Keramische VOL Urn

 

Wilt u niet zolang wachten, of wilt u het zelf laten doen, dan kunt u een graveerservice in uw omgeving bezoeken (waar men ook naam- en huisbordjes maakt). Hier vindt u talloze innovatieve oplossingen, bijvoorbeeld van gestanst en plakbaar rubber, messing of brons, die vaak klaar zijn terwijl u wacht. Voor een vriendelijke prijs (€ 30 of zelfs minder).


 

Voor een mini dieren urn of huisdier assieraad zou u ook de plaatselijke juwelier kunnen vragen om met de cartograaf een gravure voor u te zetten, zoals onderstaand voorbeeld:

Tekst op Voor- of Achterkant Gouden Hanger

Wij kunnen u ook helpen aan een zogenaamd huisdier urnplaatje. Geheel passend op de door u uitgekozen urn. Kosten: € 35. Klaar binnen ca. 7 werkdagen.
U kunt dit zelfklevende plaatje eenvoudig op de vlakke kant van een dieren urn of huisdier asbeeld plakken.

Kleine Dierenurn met Zwarthouten Fotolijst (0.6 liter)Kleine Dierenurn met Eikenhouten Fotolijst (0.6 liter)

Van elke lasergravure die door ons in productie wordt genomen krijgt u van tevoren uiteraard een voorbeeld op e-mail, ter goedkeuring.

Lasergravure op Kleine of Grote Metalen Dierenurn

 

Onze Dieren Urn en Dieren Assieraad Vulservice

Wij vinden het geen enkel probleem om uw dieren urn of assieraad voor u te vullen. Dus als u het niet zelf wenst te doen, of het dieren uitvaartcentrum of dierencrematorium vraagt een te hoge prijs of doet moeilijk, neemt dan gewoon de aszak of asbus mee. U kunt na telefonische afspraak (via 06-38080006) in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het Brabantse Steenbergen terecht. Graag zelfs!
​Voor een vriendenprijs (€ 20) of helemaal niets (hangt een beetje af van het type urn en de hoeveelheid werk).
Terwijl u in het gezellige centrum een kopje koffie drinkt of winkels bezoekt, vullen wij met gepaste zorg en respect uw urn of assieraad en lijmen deze vakkundig dicht.
U mag daar ook bij aanwezig zijn, indien gewenst...

Gecertificeerd met het QShops Keurmerk

Al onze Voordeelwebwinkels zijn sinds 2012 officieel gecertificeerd met het erkende Qshops Keurmerk voor veilig online winkelen. Om u ervan te verzekeren dat wij betrouwbaar en eerlijk zijn. Qshops Keurmerk is een onafhankelijke organisatie die bedrijven die op afstand verkopen, controleert en certificeert. U als consument krijgt hierdoor meer zekerheid dat u veilig aankopen bij ons kunt doen. Als aangesloten bedrijf committeren wij ons inhoudelijk aan hun voorwaarden en handelen volgens de strenge gedragscode van Qshops.
 

qshops

 

Regelmatig Uitgeroepen tot Beste Bedrijf van het Jaar

Onze Voordeelwebwinkels zijn 30 maart 2018 door bedrijvendatabase Alle Bedrijven In (1.3 miljoen ondernemingen) en inmiddels ruim 80.000 tevreden klanten officieel uitgeroepen tot Beste Bedrijf van Het Jaar, in de regio Utrecht, categorie Winkels en Bedrijven. Net als in voorgaande jaren trouwens. Het eindoordeel luidt wederom: Excellent, met waarderingscijfer 9.6. Dank voor alle lovende woorden. Wij zien dit als de bekroning op ruim tien jaar harde en gepassioneerde arbeid. Wilt u alle beoordelingen nog eens nalezen, of wilt u zelf een recensie schrijven, klik dan op een van de logo's of onze winnaarscertificaten hieronder.
 

 winnaar 2013 logo.png ''

001.jpg001.jpg   Winnaars certificaat voor alle webwinkels van Urnwebshop.nl!

   
 

Beoordeeld als Klasse Shop via Beslist.nl

Onze Voordeelwebwinkels Urnwebshop.nlDierenwinkel.nl en Graflantaarn.nl worden al vele jaren achtereen door onze klanten bij Beslist.nl (de grootste vergelijkingssite van Nederland en België) uitgeroepen tot Klasse Shop en Top Winkel, met de hoogst haalbare score voor bestelgemak, levering en aftersales. Het eindoordeel op alle vlakken: Uitstekend! De reviews zijn ook hier unaniem lovend. Hartelijk dank daarvoor. Wilt u de beoordelingen nalezen of wilt u zelf een recensie schrijven, klik op de banner hieronder.

Keurmerk KLASSE SHOP bij beslist.nl

Tevens Aanbevolen door Shopmania

Onze Voordeelwebwinkels worden sinds 2007 elk jaar wederom aanbevolen door de strenge internationale vergelijkingssite Shopmania.
Ook hier zijn we een beetje trots op...

ShopMania

Genomineerd voor de Funeral Awards

Grafdecoratie.nl en Urnwebshop.nl zijn niet voor niets reeds in 2010 genomineerd voor de Funeral Awards. Op de criteria: Functionele producten. Sereniteit, origineel en vernieuwend accent. Aantrekkelijk, modern en klantvriendelijk. Milieubewust. Prijs/kwaliteitsbewust in de markt. Toekomstgerichte visie. Serviceverlening is een pluspunt. En wettelijk aan alle eisen voldoend en toegestaan.
Inmiddels zijn we alweer 7 jaar en vele, bijna ontelbare innovaties verder...

 

Gecertificeerd als Duurzaam en Groen Bedrijf

Logo GroeneZaken

Urnwebshop B.V. en haar Voordeelwebwinkels ondernemen zo duurzaam mogelijk. Wij zijn officieel een Groen Gecertificeerd Bedrijf. Zie voor een uitvoerig verslag: groenezaken.com/urnwebshopnl.
Zo scheiden wij afval, maken zo weinig mogelijk gebruik van de auto en werken het liefst met de groenste verspreider van Nederland (PostNL). Wij combineren bestellingen om het aantal transportbewegingen te minimaliseren. Daarnaast hergebruiken wij voor het verpakken en versturen van bestellingen milieubewust oude kranten, folders en dozen (in plaats van plastic of nieuw materiaal). Wij vragen u vriendelijk hetzelfde te doen. Of ons verpakkingsmateriaal na ontvangst bij het oud papier te voegen.

Verantwoord en duurzaam ondernemen vertaalt zich in diverse aspecten: het product, de makers, de verpakking, het transport en de medewerkers. Onze producten zijn gemaakt vanuit natuurlijke basis en opgebouwd uit zuivere, niet giftige grondstoffen. Ook binnen onze bedrijfsprocessen speelt milieubewustzijn een rol. Zo draaien wij op de milieu-neutrale, groene servers van Hostnet en Myshop.

Door onze langdurige relaties hebben wij sterke vertrouwensbanden opgebouwd met leveranciers. Wij kiezen die mede aan de hand van onze bedrijfsnormen: hoogwaardige kunstenaarsproducten, liefst kleinschalig geproduceerd op een verantwoorde wijze. Zo groen mogelijk. Zo voert onze voornaamste partner regelmatig overleg met buitenlandse producenten en bezoekt productielocaties, bijvoorbeeld in India. Zo zijn zij in staat dit te certificeren en te bewaken. Zij bieden zodoende zekerheid vanaf de grondstof tot de aan de overdracht van het product aan onze klanten.

Ons beider manier van werken is gebaseerd op principes van rechtvaardige handel. Zo zijn er vooraf afspraken omtrent goede arbeidsomstandigheden en kinderarbeidvrije productie gemaakt en contractueel vastgelegd. Mede hierdoor kunnen onze leveranciers zich verder ontwikkelen en een betere levensstandaard voor hun medewerkers garanderen.

Verantwoord ondernemen heeft grotere impact als wij er allemaal onderdeel van zijn. Samen met Pay It Forward World zijn daarom diverse buitenlandse projecten gestart. Met als doel relaties te stimuleren, te bewegen en bij te laten dragen aan een betere wereld. Wij richten ons samen met PIF World op sociaal verantwoorde projecten op het gebied van educatie, gezondheid, noodhulp en ondernemerschap. Op een online podium komen personen, bedrijven en non-profits samen om elkaar te inspireren, plannen te ondersteunen en een positieve verandering te creeeen voor mens, dier en planeet.

Deze website wordt groen gehost - gecontroleerd door thegreenwebfoundation.org

 

Onze Unieke Dieren Urnen en Dieren Assieraden Collectie

De presentatie van ons assortiment dieren urnen hieronder is willekeurig en komt niet overeen met de volgorde in onze dierenurnwinkel.
Het behoeft geen betoog dat onze producten in het echt mooier zijn dan op de foto...

LET OP: Kleuren kunnen soms door uw beeldschermafstellingen echter iets afwijken.
 

Geert Kunen dierenurnen - Funeral Products B.V.


Onze Honden urnen en Katten urnen zijn gemaakt uit o.a. keramiek, messing of kunsthars (met een fraaie stenen uitstraling). Oprecht een waardige laatste rustplaats voor uw geliefde huisdier. Een mooi aandenken. De vulopening met veilige schroefdop zit aan de onderkant en is met vilt bedekt.

Grote Dierenurn Wit - Gouden Hart (3.8 liter) 

De Keramische Dierenurnen collectie is gemaakt uit speciaal geselecteerde ingrediënten, die worden gemixed om een keramische massa te creëren. Daarna worden zij bedekt met verschillende kleuren emaille. Dit resulteert in een prachtige, kleurvolle urnenlijn. Van elke grote keramische urn is een kleinere, zogenaamde Keepsake-versie verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van as onder meerdere baasjes. Zowel de grote als kleine keramische urn wordt door ons geleverd in een fraaie bewaarverpakking (waarde € 14). Er zijn vele urnen in onze collectie die geschikt zijn voor buitengebruik.
 

 Keramische Art Urn Urn 'Afscheid' (3.0 liter) 
 

Onze perfect afgewerkte Keramische Dierenurnen collectie wordt geheel met de hand uit klei gemodelleerd door de bekende Limburgse keramist Geert Kunen. Na het droog- en bakproces wordt een grondlaag en vloeibaar brons opgebracht. Waarna de urnen weer verhit worden tot het brons.smelt. Zo ontstaat een zeer duurzame laag, die binnenshuis onbeperkt zijn unieke kleur behoudt. Deze urnen zijn tot min 10 graden Celsius ook geschikt voor buitenshuis gebruik. ’s Winters afdekken met een zogenaamde urnenhoes van het Urnencentrum Nederland wordt echter aangeraden, daar het koper in de bronslaag anders te snel verweert. De urnen zijn aan de onderkant voorzien van een rubber of vilten sluiting, die ter afdichting het beste verlijmd kan worden. Bij elke urn wordt een vulhandleiding geleverd. Tegen geringe meerprijs kan de dierenurn van uw keuze aan achterzijde door de kunstenaar gegraveerd worden. Houdt dan wel rekening met een levertijd van ongeveer 7 werkdagen.
 


 

Net als onze moderne Chameleon dierenurnen, die handmatig zijn vervaardigd door een gespecialiseerde Nederlandse keramist. De keramiek is niet behandeld met een glazuurlaag (zoals gebruikelijk), maar met een speciale hoogglans metallic laklaag, die in het zonlicht lijkt te verkleuren. Vandaar de naam Chameleon. Deze urnen zijn qua materiaalgebruik, vormgeving, kleurgebruik èn prijs uniek in hun soort. En geschikt voor binnen en buiten. De grote urn (links op de foto) is feitelijk voor een volwassen mens gemaakt. De kleinere, Keepsake-versie (rechts) in exact dezelfde kleurstelling, kan tevens gebruikt worden voor de as van uw geliefde huisdier.
 

Grote Keramische Celest Dierenurn Paars - Hart (3.6 liter)
 

Onze nieuwe Teardrop Dierenurnen zijn gemaakt uit messing en symboliseren tranen, die onlosmakelijk verbonden zijn aan een afscheid. De handmatig vervaardigde urnen kenmerken zich door fraaie vormgeving en vakkundige afwerking. Deze urnen zijn in de maten klein en mini ook geschikt voor huisdierenas. Ze zijn niet direct als urnen herkenbaar en daardoor ideaal voor een gedenkplek thuis.
 

Kubus Dierenurn met Pootafdruk en Sokkel (0.5 liter) 


De exclusieve, ultramoderne Roestvrijstalen Dieren Urnen in onze collectie zijn van Nederlands fabricaat en verkrijgbaar in verschillende maten en soorten: van Lotus tot Drop urn, van Piramide tot Ellips, van Driehoek, Golf tot Wave, van Voetbal tot Ster en Hart urn. Ze zijn zowel buiten als binnen toepasbaar, zo goed als onderhoudsvrij en kenmerken zich door een strakke, eigentijdse vormgeving en een hoge graad van afwerking en design. De kleine en mini RVS urnen zijn ook geschikt voor de as van uw geliefde huisdier.
 

 RVS Hart Dieren Urn met Vaste Tekst (1.4 liter) 

Onze High Class RVS urnen naar Nederlands ontwerp kenmerken zich door de combinatie van gepolijste en matte delen en bijzondere vormen: van Faith Fish tot gebroken hart (Two Hearts Together), van Stairway to Heaven tot Cocoon. Ze zijn zowel binnen- als buitenshuis toepasbaar en zo goed als onderhoudsvrij. De urnen kenmerken zich ‘door een strakke, koele uitstraling met een bijzonder warm gevoel.’ Eigentijdse vormgeving met een hoge graad van afwerking en design. Ook zijn van verschillende uitvoering kleinere versies verkrijgbaar, voor de as van uw huisdier. Deze urnen hebben standaard allemaal een bronzen schroefdop met (eventueel) lijmafdichting. En kunnen tegen geringe meerprijs ook geheel gepolijst geleverd worden.

Messing Dieren Urnen Voordeelset Witmarmer (5.7 l.)

De messing urnen uit onze Simplicity Dieren Urn Collectie zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ze kenmerken zich door een strakke, eigentijdse vormgeving en een oogstrelend design. Van elke grote Simplicity vaasurn is een kleinere pot- èn twee miniversies verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling en vormgeving, voor verdeling van as onder nabestaanden.

Dierenurn Crimson Odyssey Large (1.25 liter) 

De Messing Dierenurn collectie bestaat uit urnen die zijn gemaakt van hoogwaardige metalen als brons, koper en messing. Veel tijd en aandacht is besteed aan vormgeving en decoratie. De urnen zijn handmatig gemaakt en zeer vakkundig afgewerkt Ze hebben dan ook een unieke uitstraling. Van bijna elke grote messing urn is ook een kleinere (mini)versie (Keepsake) verkrijgbaar in exact dezelfde kleurstelling, voor de verdeling van as onder meerdere baasjes. Een aantal messing urnen wordt door ons uitgeleverd in een fraaie velours bewaardoos (waarde: € 14).

Hart Dierenurn Large Cobaltgrijs Vijf Pootjes (0.9 liter) 

Een van de meest geliefde dierenurnen zijn onze messing Hart urnen en Ster urnen. Ook deze zijn bedoeld om de as te verdelen onder baasjes, of om een beetje as te bewaren na de verstrooiing van uw huisdier. Als tastbaar aandenken aan uw geliefde huisdier. De meesten worden door ons uitgeleverd in een fraai velours bewaardoosje (waarde € 12).
 


 

Veel tijd en aandacht is tevens besteed aan de vormgeving en afwerking van onze Kaarshouder dierenurnen. Ze zijn onder meer gemaakt uit messing en glas. Door de kandelaarvorm van deze urnen (met diverse inhoudsmaten) kunt u er een waxinelichtje of kaars in branden. Door hun uitstraling zijn deze urnen uitermate geschikt om thuis op een gedenkplekje neer te zetten...
 

     Photobox Dierenurnen Voordeelset Grenen (5.3 liter)
 

Onze Houten dierenunen zijn o.a. uit het beste Spaanse hout gemaakt dat vandaag de dag beschikbaar is. De vormgeving is simpel doch klassiek, de details zijn opmerkelijk. Voor honden die bij leven en welzijn van hout of stokken hielden bijvoorbeeld. Ook hebben wij exclusieve Houten Photobox dierenurnen, waarin u naast alle as van uw geliefde huisdier ook een of meerdere afbeeldingen of foto's kwijt kunt.

Grote Kristalglazen Bal Dierenurn Elan Elagance (4 liter)

Zo is onze collectie Gazen Dierenurnen uniek van vorm, handgeblazen en gemaakt van hoge kwaliteit Bohemian Crystal. Er zijn verschillende procedés gebruikt bij ieder type urn. Zo is elke urn een kunstwerk op zich geworden. Op diverse glazen urnen staan ook pootafdrukken.
 

Het marmer of steen dat voor onze Marmeren/Natuurstenen Dierenurnen wordt gebruikt, komt uit hoogwaardige Aziatische steengroeven. Na intensieve bewerkingen en met behulp van speciale mallen, komt de uiteindelijke vorm van de urnen naar voren. Na dit proces wordt elke urn met de hand verder afgewerkt en gepolijst. Doordat marmer een natuurproduct is zal dan ook geen enkele urn hetzelfde zijn. De foto geeft u dan ook slechts een indicatie hoe het product eruit ziet. Elke marmeren of stenen urn is uniek. Al onze natuurstenen urnen en zijn zowel geschikt voor binnen- als buitenshuis gebruik.

Coco Dierenurn Inktzwart, Matzilveren Pootafdrukjes (1 liter) 

Veel tijd en aandacht is ook besteed aan de vormgeving en decoratie van onze speciale Dierenurnen met pootafdrukken. Ze zijn handmatig gemaakt en vakkundig afgewerkt. En verkrijgbaar in urn-, pot-, hart- of kandelaarsvorm (waar u een waxinelichtje of kaars in kunt branden). Door de uitstraling zijn ze deze urnen uitermate geschikt om thuis wat as van uw geliefde huisdier in te bewaren; om het gemis iets te verzachten.
 

Keramische Paarden Urn Eeuwige Slaap (4 liter)

Onze grootste messing Paarden urn of Pony urn: met een inhoud van 4 liter. Om de asresten van uw geliefde paard of pony op stijlvolle en eerbiedige wijze te bewaren. Uniek in Nederland en België. Urnwebshop heeft inmiddels een groots assortiment paarden en pony urnen.

 

 Biologisch Afbreekbare Bios Dierenurn (3 liter)Medium Bio Dieren Urn of As-strooikoker Honden (0.7 liter)

Onze Biologisch Afbreekbare Eco Dierenurnen en Biologisch Afbreekbare Dieren Strooikokers zijn opgebouwd uit organische materialen en zijn zeer vernieuwend op het gebied van crematie gedenktekens. Dit type dieren urn vergaat na verloop van tijd en wordt zo weer opgenomen in de aarde. Deze milieuvriendelijke eco-urn is vervaardigd van een plantaardige polymeer (maïs) of uit zand of zout en is geschikt voor het begraven van de as in de aarde. Tevens kan deze urn bijgezet worden in een afgesloten urnenmuur of meegenomen worden om thuis (tijdelijk) een plekje te geven.
 


 

Onze voordelig geprijsde edelstalen Dieren Ashangers zijn onder meer verkrijgbaar in allerlei dierenvormen en in capsule-, hart- of kruisvorm. Met of zonder pootjes. Het bovenste deel is afschroefbaar waardoor de hanger met as gevuld kan worden. Behalve crematie-as van uw dierbare huisdier kan dit as-collier ook gevuld worden met gedroogde grafgrond, een haarlok of ander aandenken. Het dragen van een assieraad heeft voor velen een positieve uitwerking op het rouw- en verliesproces van een huisdier. Hij kan gedragen worden aan een collier of als een as-sleutelhanger. Onze edelstalen en RVS ashangers worden veelal uitgeleverd in een luxe bewaardoosje of zakje (waarde € 10). Bijpassende colliers zijn vaak inclusief of apart verkrijgbaar.
 

Atlantis Memorials - Funeral Products B.V. 


Assieraden - Funeral Products B.V.


De zilveren en gouden Memorials en Pet Memorials As- en Herinneringssieraden in onze collectie zijn allen voorzien van een kleine holle ruimte, waarin een symbolische hoeveelheid as of haar kan worden bewaard. De sieraden worden met uiterste zorg vervaardigd uit het beste 925 zilver. En zijn tegen meerprijs ook verkrijgbaar in puur wit- of geelgoud (14 of 18 karaats). Bijna ieder sieraad uit deze collectie wordt door ons standaard geleverd met echtheidscertificaat of kenmerken en in een luxe bewaarverpakking. Bijpassende kwaliteitscolliers (extra sterk!) zijn bij ons ook verkrijgbaar. U kunt in uw ashanger voor vriendenprijs naam of datum laten graveren. Al onze dieren assieraden worden aangetekend aan u opgestuurd. 

Wij hebben inmiddels ook fraaie collecties dieren asbedels, pootafdruk ashangers, dieren gedenksieraden, haarlokhangers en exclusieve assieraden en colliers van de Nederlandse top-ateliers als LoveUrns, Aurora, Tjalling Wolthuis, Silent Memories en Nobel Memoria. Maar dus ook een voordelig geprijsde edelstalen assieraden met slangencollier en RVS ashangers, as-sleutelhangers en as-armbanden. Kortom: Topkwaliteit voor budgetprijs.
 

 

Nogmaals: 
Grafdecoratie.nl levert louter echte, gewaarmerkte originele producten.
Van de oorspronkelijke makers.
Nooit of te nimmer goedkope namaak.

Uiteraard wordt op al onze dieren urnen en ashangers officiële fabrieks- of importeursgarantie verstrekt.

Wij verwijzen u hierbij graag door naar onze Voordeelwebwinkels Urnwebshop.nl of Dierenurnwinkel.nl waar onze dieren Sierurnen en Assieraden en Dierenurnen online voordelig geprijsd te koop zijn.

Bestellen gaat veilige en eenvoudig. Betalen kan vertrouwd via uw eigen bank (via internetbankieren in een u vertrouwde omgeving). Via de snelle, beveiligde en afgeschermde betaalsystemen iDEAL of PayPal.

Klanten uit België kunnen kiezen voor Bancontact of Riverty. Nederlandse en Vlaamse klanten kunnen tot een bestelbedrag van € 2.500 achteraf betalen: via een digitale acceptgiro van Riverty - het nieuwe Afterpay, die binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling moet worden voldaan.

U krijgt van ons per e-mail een bestelbevestiging èn een betaal- en verzendbevestiging.
Wij leveren (onder normale omstandigheden) echt razendsnel: doorgaans binnen 2 tot 5 dagen.
Verzekerd, per koerier. Voor kostprijs (of zelfs gratis bij bestellingen boven € 150).
En onder alle garanties en condities die u mag verwachten.
Zo heeft u uw bestelling 14 dagen op zicht.
Voldoet een artikel niet, dan krijgt U direct uw geld retour.
Wij vallen onder de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond.

Zie hiervoor ook onze Algemene Voorwaarden.

Mocht u verdere vragen hebben of meer informatie wensen, belt of mailt u dan gerust met onze klantenservice. Wij zitten voor u klaar.

Grafdecoratie.nl stelt persoonlijk contact met u zeer op prijs.Wij helpen u graag verder. En vertellen u vol vuur over onze fraaie producten.
U kunt ons telefonisch bereiken van maandag 08.00 uur tot vrijdag 18.00 uur.
Stuurt u in het weekend aub een e-mail. 

Succes met uw keuze!

En tot uw dienst of tot spoedig ziens in onze Gedenkwinkel!

© Urnwebshop B.V., 2009 - 2024