Bij Grafdecoratie.nl Voordeelwebwinkels vindt U altijd een passende urn, mini urn of asbeeld voor de crematie-as van uw dierbare

Meer info over uw urn, mini urn, asbeeld of urnen aankoop

Onze actuele collectie urnen, sierurnen en asbeelden is met de grootste zorg voor u samengesteld. Elke grote urn, kleine urn, mini urn of assculptuur is met veel liefde en vakmanschap gemaakt. En moet een waardig gedenkkunstwerk of herinneringsmonumentje kunnen vormen voor een overleden dierbare.

De collectie is via onze urnwinkel en urnen webshop op de markt verschenen als modern èn betaalbaar alternatief voor de ouderwetse asbestemming; het robuuste, prijzige stenen assortiment potten dat bij menige steenhouwerij, uitvaartwinkel of crematorium staat uitgestald.

Omdat u als nabestaande (terecht) eist dat de urn, miniurn of het urnbeeld van uw keuze in vorm en kleur naadloos aansluit bij uw interieur thuis; bij de persoonlijkheid van uw dierbare. En niet alleen genummerd in een onpersoonlijke urnenmuur of betonnen columbarium hoeft te staan. Maar net zo goed op een warm en speciaal gedenkplekje thuis: op een persoonlijk huisaltaar bijvoorbeeld. Naast de foto van uw dierbare, een vaas met bloemen of een brandend kaarsje.

Daarnaast is het niet meer van deze tijd om u na betaling van de urn of het asbeeld van uw keuze maanden te laten wachten, zoals bij sommige collega’s in de uitvaartbranche gebruikelijk is. Wij leveren doorgaans binnen enkele dagen, soms binnen een dag! Goed verzekerd, per koerier. Tegen kostprijs of zelfs gratis (bij bestellingen vanaf € 150). En onder alle condities die u als consument mag verwachten bij zo’n emotioneel product.

Wij kopen uw urn, bio urn en strooikoker direct in bij de bron (betrouwbare importeurs en groothandels, Nederlandse kunstenaars, kleinschalige ateliers) en hanteren louter faire, eerlijke prijzen. Wij leveren echt zo voordelig mogelijk! Zonder afbreuk te doen aan de service of garanties.

De Voordeelwebwinkels van Grafdecoratie.nl leveren als essentiële winkels uiteraard ook uit in onzekere tijden van pandemie, oorlog en crisis.
Het kan door de huidige omstandigheden alleen langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee!

Wij leveren louter echte, gewaarmerkte originele producten.
Van de oorspronkelijke makers.
Nooit of te nimmer goedkope namaak.

Meer informatie over onze urnen (hoe u bijvoorbeeld de juiste inhoudsmaat kiest) vindt u op de pagina Over Onze Urnen en Assieraden
 

Waarom urnen kopen of mini urnen bestellen bij Grafdecoratie.nl?

Meer dan vijftien jaar ervaring
Uw bestelling altijd 2 weken op zicht
Ruim 80.000 tevreden klanten
Onder Niet-Goed-Geld-Terug Garantie
Altijd goed bereikbaar (24/7)
Zelf afhalen. Of bezorging per koerier
Meelevend, kundig personeel
Voordelige, snelle, verzekerde levering
Hoogste klantwaardering: 9.7
Milieubewust, duurzaam, groen bedrijf
Veilig betalen, ook achteraf
Louter originele kunstenaarsproducten